лов

Сподели со своите пријатели

Снимката е направена во Казахстан, кој во овој дел од годината е окован во снег. Еден од ловците се доближил до волкот за да провери дали тој е жив. Изгледало како ѕверот да е премрзнат, но по удир со нога тој скокна врз него. Вака изгледа кога напаѓаат волци одПрочитај повеќе