креативност

Сподели со своите пријатели

Лажна камера за мерење брзина го вовела во ред собораќајот во една улица во британскиот град Баркшер. Возачите таму започнале поспоро да возат благодарение на жена која камерата ја направила од жолти даски и лимени кутии, па ја поставила на приватно земјиште, со што не го прекршила законот. ШКОТЛАНЃАИТЕ ОДЛУЧИЈА:Прочитај повеќе