Со својата креативност во борба против брзото возење (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Лажна камера за мерење брзина го вовела во ред собораќајот во една улица во британскиот град Баркшер. Возачите таму започнале поспоро да возат благодарение на жена која камерата ја направила од жолти даски и лимени кутии, па ја поставила на приватно земјиште, со што не го прекршила законот.

ШКОТЛАНЃАИТЕ ОДЛУЧИЈА: Со фен за коса против брзо возење, еве како

Loading...

Лажната камера се појавила откако мештаните се жалеле дека не можат да ја преминат улицата поради возачите кои возат исклучително брзо, но властите на нивните апели не реагирале.

Полицаец стопирал студент поради брзо возење, а потоа го шокирал (видео)

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Скандали ја тресат лондонската полиција: „Се разви сексистичко, расистичко и хомофобично однесување“

Мештатните не го знаат идентитетот на жената, но претпоставуваат дека се работи за мајка која стравувала за безбедноста на своите деца.

https://youtu.be/be94TumZ_VY


Leave a Reply