кондоми

Сподели со своите пријатели

Кондомите за млади Французи до 25 години сега се бесплатни во сите аптеки ширум земјата. Loading… Владата на претседателот Емануел Макрон смета дека тоа е превентивна мерка за спречување на несакана бременост и сексуално преносливи болести, пренесува dpa. Тој план најпрвин беше наменет за млади од 18 до 25 години,Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во намера да покаже колку растот на човековата популација негативно влијае врз светот на животните, една американска група за заштита на животната средина создала необични кондоми кои ќе ги дели пред Денот на вљубените. Како се произведуваат кондомите? (видео) Loading… Центарот за биолошка разновидност ќе подели денеска во Карнегиевиот наученПрочитај повеќе