комарци

Mosquito Biting on Skin

Сподели со своите пријатели

Без оглед на тоа дали пренесуваат опасна болест или не, нивното каснување е доста непријатно со оглед на тоа дека се јавува чешање. Loading… Кога комарецот каснува, тој ја пробива кожата и извлекува крв со врвот на своите уста. Во тој процес комарецот убризгува своја плунка која содржи антикоагуланс којПрочитај повеќе

mosquito, female, aedes albopictus

Сподели со своите пријатели

Мешавината не е токсична и сигурна е за користење околу децата и домашните миленици. Loading… Со доаѓањето на топлите денови, голем проблем во домот создаваат разни инсекти, претежно мувите и комарците. Постои еден многу едноставен начин како можете да ги елиминирате, а тоа е спреј кој можете да го подготвитеПрочитај повеќе