Катерина Тихонова

Сподели со своите пријатели

Познато е дека рускиот претседател Владимир Путин информациите за неговото семејство ги третира како да се државна тајна, до тој степен што никогаш јавно не ги кажал имињата на своите деца кои ги добил во брак, а камоли за вонбрачните кои се шпекулираат. Loading… Но, познато е и дека имаПрочитај повеќе