ЈП Водовод (Page 2)

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод”, поради интервенции на водоводната мрежа, денес привремено без вода ќе бидат пет улици, и тоа: Loading… – ул. Борис Кидрич – ул. 306, нас. А. Чешма – ул. ЈНА – ул. Орце Николов – ул. Теофан Економов – ул. Др. РибарПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод”, денес поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат: Loading… – ул. Иво Лола Рибар – ул. Никола Тесла – ул. 425 нас. Иго ТричковиќПрочитај повеќе