ЈП Водовод: Пет улици без водоснабдување

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод”, поради интервенции на водоводната мрежа, денес привремено без вода ќе бидат пет улици, и тоа:

Loading...

– ул. Борис Кидрич
– ул. 306, нас. А. Чешма
– ул. ЈНА
– ул. Орце Николов
– ул. Теофан Економов
– ул. Др. Рибар

Leave a Reply