Јасмина Спасовска

Сподели со своите пријатели

„Ајде Нова година, ги скратуваме часовите ве честам“, вака директорката на ООУ „Браќа Миладиновци“ од Куманово Јасмина Спасовска ги испразнила училниците денеска по дојавата за бомба во училиштето. Loading… – Учениците беа изведени без паника од училниците, влегов реков „Ајде Нова година, ги скратуваме часовите ве честам“, за да направимеПрочитај повеќе