Јакоб Елеман-Јенсен

Сподели со своите пријатели

Владата на Данска предлага воената служба во земјата да биде задолжителна за жените, во услови на зголемени критики од нејзините западни сојузници поради недостатоците во одбраната. Loading… Планот го откри министерот за одбрана и вицепремиер Јакоб Елеман-Јенсен во интервју за локалните медиуми. По порастот на тензиите во регионот од почетокотПрочитај повеќе