јаглен

Сподели со своите пријатели

Повеќе нема да биде дозволен увоз на јаглен од Русија во земјите членки на Европската унија по преодниот период кој завршува денеска на полноќ. Loading… Ембаргото е дел од петтиот пакет санкции што ЕУ го договори во април и ќе стапи на сила од четврток. Забрана за увоз Земјите наПрочитај повеќе