Иван Сушко

Сподели со своите пријатели

Првиот човек на Михаиловка во областа Запорожје, Иван Сушко загина во експлозија на автомобил. Loading… Трагедијата се случила околу 8 часот по локално време, а првите наоди од истрагата покажуваат дека експлозивот бил ставен под возачкото седиште. Според украинските медиуми, во моментот на експлозијата во автомобилот имало и дете. НекоиПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Првиот човек на Михајловка во Запорожје, Иван Сушко загина во експлозија на автомобил. Loading… Инцидентот се случил околу 08:00 часот по локално време. Според украинските медиуми, сѐ уште не се познати деталите како дошло до експлозијата.   ⚡️ In the #Zaporizhzhya region, gauleiter of occupied #Mykhailivka, Ivan Sushko was liquidatedПрочитај повеќе