ирска

Сподели со своите пријатели

Илјадници работници во Ирска ќе работат четири дена во неделата без намалување на платите, како дел од меѓународниот пробен систем. Loading… Ирска им се приклучи на Обединетото Кралство, Соединетите Американски Држави, Канада, Австралија и Нов Зеланд и е единствената земја-членка на ЕУ која води пилот проект во текот на шестПрочитај повеќе