Иракли Гарибашвили

Сподели со своите пријатели

Грузискиот премиер Иракли Гарибашвили се осврна на поддршката на Володимир Зеленски за протестите во оваа земја и рече дека силно негодува таквото однесување. Loading… Гарибашвили во програмата на грузискиот канал ИМЕДИ изјави дека украинските политичари директно се мешаат во внатрешните работи на Грузија. „Ја спомнавте жалбата на Зеленски. Кога човекПрочитај повеќе