хит

Сподели со своите пријатели

Токму во моментот кога една невеста од Бразил во придружба на својот татко дошла до олтарот од звучникот застенкала жена среде љубовен чин. Младоженецот не можел да верува што слуша, но сите сватови бргу тоа го свртеле на шега. Невестата и младоженецот прв пат заиграа на свадба, па започна тепачкаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Полицијата во Ланкастер, САД успеала да идентификува осомничен за кражба благодарение на најлошиот фото-робот. Муштерија и двајца продавачи: Пронајди го крадецот (видео) Loading… Скицата била толку лоша и аматерски направена, што изгледала како детски цртеж, отколку како опис на осомничен. Крадец остана без гаќи во обид да украде автомобил, ноПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Познато е дека жените имаат голема толеранција на болка. Ако можат да издржат депилација, вградување силикони, вадење ребра поради струкот, тогаш се лавици. Е, мажите се поинакви. Депилацијата особено ја избегнуваат. Овој тип решил сепак да ги депилира влакната од својата глава. Отстранувањето на срамните влакна може да биде ризично,Прочитај повеќе