ХИТ: Одлучи да ја депилира главата, но кога требаше да се извади восокот… (видео)

Сподели со своите пријатели

Познато е дека жените имаат голема толеранција на болка. Ако можат да издржат депилација, вградување силикони, вадење ребра поради струкот, тогаш се лавици.

Е, мажите се поинакви. Депилацијата особено ја избегнуваат. Овој тип решил сепак да ги депилира влакната од својата глава.

Отстранувањето на срамните влакна може да биде ризично, предупредуваат научниците

Loading...

Секако, кога стигна до вадењето на восокот не беше толку храбар. Но, погледнете и самите.

https://www.instagram.com/p/Bes8KAIn-t4/?utm_source=ig_embed


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.