Грег Хејс

Сподели со своите пријатели

Извршниот директор на Raytheon Technologies, Грег Хејс, објави дека САД преговараат со земјите од Блискиот Исток за испраќање на некои од своите системи за воздушна одбрана НАСАМС во Украина. Loading… „Целта е да се испратат старите верзии на ракетните системи земја-воздух НАСАМС во Украина во следните три до шест месеци.Прочитај повеќе