Гитаријада Куманово

Сподели со своите пријатели

Во Занаетчискиот дом во Куманово утре со почеток во 21 часот ќе се одржи рок фестивалот „Гитаријада“. Loading… Честа да го отвори фестивалот ќе имаат „Cursed heart“ и „NOMAD“, а ќе го затворат ѕвездите на вечерта Мизар. Организатор на настанот се Art Attack и Фондација за култура и спорт подПрочитај повеќе