Герхард Мангот

Сподели со своите пријатели

Австрискиот експерт за Источна Европа Герхард Мангот смета дека опасноста од поделба во ЕУ е реална и дека „леденото доба“ со Русија ќе трае најмалку до 2030 година. Loading… Мангот вели дека може да дојде до поделби во ЕУ, кога станува збор за санкции, ако, на пример, Унгарија стави вето.Прочитај повеќе