гасна криза

Сподели со своите пријатели

Европа следната деценија би можела да се соочи со недостаток и поскапување на гас, ако бргу не одлучи да го зголеми увозот од Русија. – Европа направи лоша проценка кога претпостави дека нема да и треба дополнителен грас, и ако и затреба дека ќе го набави надвор од Русија, изјавилПрочитај повеќе