Фјодор Вениславски

Сподели со своите пријатели

Украинките кои се регрути мора да се пријават за воена служба од 1 октомври, но нема веднаш да се применат казнени мерки за оние кои нема да го сторат тоа, пренесува РИА Новости, повикувајќи се на украински медиуми. Loading… – Воениот рок ќе мора да се пријават од 1 октомври.Прочитај повеќе