Едита Хрда

Сподели со своите пријатели

Постојаните претставници на земјите-членки на Европската унија договорија нов пакет санкции против Русија, соопшти претставничката на Чешка во ЕУ, Едита Хрда. Loading… „Штотуку постигнавме политички договор за нови санкции против Русија. Сега ќе следи писмена процедура, санкциите ќе стапат на сила во моментот на објавување во службен весник“, објави тааПрочитај повеќе