дилери

Сподели со своите пријатели

Сите 27 припадници на полициската станица во мексиканскиот град Окамп се притворени под обвинение дека се вмешани во убиство на кандидат за градоначалник Фернандо Ангелес Хуарес (64). Непознати напаѓачи во четврток го убиле Хуарес со огнено оружје недалеку од неговиот имот, пренесува ВВС. Повеќе од 100 политичари се убиени ширумПрочитај повеќе