Даниела Балабанова

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски денеска се сретна со градоначалничката на Општина Ловеч, Бугарија. Loading…     Повод за пријателската средба помеѓу градоначалниците, како што информираат од прес службата на општината, е гостувањето на Драмскиот театар од  Република Бугарија со театарската претстава „Службогонци” во рамките на манифестацијата  „Денови наПрочитај повеќе