Даиро Антонио Усуга

Сподели со своите пријатели

Даиро Антонио Усуга, попознат како Отониел, беше осуден на 45 години затвор во САД откако рече дека ја прифатил одговорноста за своите постапки. Loading… Отониел со години важеше за еден од најопасните нарко босови во светот.   Упасениот колумбиски нарко бос соработувал и со кланови на Балканот   Тој бешеПрочитај повеќе