Даг Форд

Сподели со своите пријатели

Премиерот на Онтарио, Даг Форд, случајно голтна пчела додека држел говор. Loading… На видеото можете да видите како пчела лета околу главата на политичарот, а во еден момент таа само слета во неговата уста. Шокираниот Форд се оддалечува од микрофонот, па дури и ја става раката во устата во обидПрочитај повеќе