На политичар за време на говор му влета пчела во устата, а тој ја проголта (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Премиерот на Онтарио, Даг Форд, случајно голтна пчела додека држел говор.

Loading...

На видеото можете да видите како пчела лета околу главата на политичарот, а во еден момент таа само слета во неговата уста.

Шокираниот Форд се оддалечува од микрофонот, па дури и ја става раката во устата во обид да ја извлече пчелата, но безуспешно.

– Само што голтнав пчела – рече и ја зеде водата.

– Сигурен сум дека овој момент ќе се гледа одново и одново, ох, само ми се спушти низ грлото – рече Форд.