ChatGPT

a computer screen with a text description on it

Сподели со своите пријатели

OpenAI го објави GPT-4, најновата верзија на својот популарен четбот за вештачка интелигенција ChatGPT. Loading… Новиот модел може да одговори на прашања за фотографии (како што е нудење предлози врз основа на фотографии од храна и состојки), како и да создава и пишува етикети и описи.     GPT-4 можеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Google воведе нов чет-бот наречен Bard, кој на тој начин станува конкурент на AI системот ChatGPT. Loading… Сундар Пичаи, извршен директор на Google и матичната компанија Alphabet, рече дека Bard е достапен само за некои поединци кои го тестираат и ќе биде достапен за јавноста во наредните недели. „ BardПрочитај повеќе