Бруман

Сподели со своите пријатели

Либанскиот град Бруман одлучил да започне да вработува повеќе полицајки. Меѓутоа, покрај тоа одлучиле дамите во текот на летото да носат и кратки шорцеви. Ова предизвика голема дебата на интернет, затоа што едната страна ја поддржува ваквата одлука, додека другата смета дека жените не би требало да носат таква облека.Прочитај повеќе