брачен пар

Сподели со своите пријатели

Најнискиот брачен пар во светот, кој заедно има помалку од два метри, докажа дека големината навистина не е важна кога е во прашање љубовта. Пауло Гавриел да Силва Барос и Катициа Лие Хошино од Бразил имаат дијагностицирана форма на дварфизам. Барос е висок 90,28 сантиметри и боледува од дистрофичен дисплазискиПрочитај повеќе