Борут Пахор

Сподели со своите пријатели

Србија е под голем притисок да ги спроведе санкциите на западниот блок и ЕУ против Русија, но процесот на нејзино членство во ЕУ продолжува, изјави претседателот на Словенија, Борут Пахор, во Анкара. Loading… Пахор се залага за за забрзување на процесот на пристапување на земјите од Западен Балкан во ЕвропскатаПрочитај повеќе