Боб Чапек

Сподели со своите пријатели

По октазите кои ги подели Твитер, а следеа најави за отпуштања на работници од Мета и Амазон, сега на ред е Дизни. Loading… Извршниот директор на Дизни, Боб Чапек, предвидува намалување на работните места откако компанијата ќе ги прегледа своите трошоци. Компанијата ќе им го прекине и работниот однос наПрочитај повеќе