авантура

Сподели со своите пријатели

Тенер Броадвел (26) и Ники Волш (24) од Колорадо одлучиле да го остварат животниот сон и да тргнат со брод на пат околу светот. Продале скоро се што имале за да купат брод со кој ќе тргнат на аванурата.   Loading…   Меѓутоа, иако оваа авантура заскогаш ќе им останеПрочитај повеќе