Астра Зенека

Сподели со своите пријатели

Астра Зенека е последната во низата големи фармацевтски компании кои ги тужат САД поради законот што ѝ дозволува на владата да преговара за цените на некои лекови. Loading… Британско-шведската компанија тврди дека реформата, воведена со минатогодишниот закон за намалување на инфлацијата, ја поткопува целта на друг закон дизајниран да гиПрочитај повеќе