Андреј Турчак

Сподели со своите пријатели

Андреј Турчак, шеф на руската парламентарна група задолжена за таканаречената специјална воена операција во Украина, на 16 февруари 2023 година рече дека групата му презентирала извештај на рускиот претседател Путин. Loading… Извештајот најверојатно ќе опфати прашања како што се социјалната поддршка за мобилизираните лица и нивните семејства. Ова прашање најверојатноПрочитај повеќе