Андреа Иванова

Сподели со своите пријатели

Бугарката Андреа Иванова (25) имала животна желба да ги има најголемите усни на светот, а откако потрошила 9.000 евра за нивно зголемување, желбата ѝ се исполнила. Loading…     Изгледа дека Андреа не се задоволила со тоа, бидејќи сега сака да ги има најголемите јаболчници на светот.     –Прочитај повеќе