Алфонсо Прада

white concrete building under blue sky during daytime

Сподели со своите пријатели

Околу 300.000 луѓе во Колумбија се погодени од недостиг на храна и лекови бидејќи илегалните рудари за злато ги блокираа патиштата во знак на протест против уништувањето на нивните машини од страна на властите, соопштија министрите на земјата. Loading… Рударите за злато во 12 претежно рурални општини во провинциите АнтиокијаПрочитај повеќе