Ален Ричард Донвеј

bunch of vegetables

Сподели со своите пријатели

Глобалното затоплување веројатно ќе има негативно влијание врз снабдувањето со храна во светот, предупреди претседателот на Конференцијата на ОН за опустинување, Ален-Ричард Донвеј, додавајќи дека недостигот на вода стана закана за земјоделството побрзо од очекуваното. Loading… Светот веројатно ќе се соочи со големо нарушување во снабдувањето со храна долго предПрочитај повеќе