Александар Елисеев

Сподели со своите пријатели

Шефот на воениот оддел во Уст-Илимск, Русија, е тешко повреден кога бил застрелан од млад човек кој денеска требало да биде мобилизиран. Loading… Според локалните медиуми, Александар Елисеев се здобил со прострелна рана во главата. Пред да пука, младиот човек (25), кој е идентификуван како Зина Руслан, наводно рекол: „СегаПрочитај повеќе