Александар Бастрикин

Сподели со своите пријатели

Рускиот истражен комитет утврдил факти за регрутирање и учество во борбите на украинската страна на платеници од повеќе од 70 земји. Loading… Ова денеска го изјави претседателот на комитетот Александар Бастрикин. „Утврдени се фактите дека платеници, поддржувачи на нацистичкиот режим, од повеќе од 70 земји, главно од Европа и Америка,Прочитај повеќе