Алберто Фернандез

Сподели со своите пријатели

Маж се обиде да ја убие аргентинската потпретседателка Кристина Фернандез де Киршнер, која не е повредена бидејќи пиштолот не пукал, објави аргентинскиот претседател Алберто Фернандез. Loading… „Еден маж ѝ впери огнено оружје во главата и го повлекол чкрапалото. Кристина е сè уште жива бидејќи, поради некоја причина што допрва требаПрочитај повеќе