Аикидо клуб ‘Агатсу”

Сподели со своите пријатели

Во спортската сала на СОУ ”Перо Наков”, денес беше отворен дводневен Меѓународен семинар за аикидо, организиран по повод 10 – годишниот јубилеј на аикидо клубот ”Агатсу” од Куманово, во соработка со Општинскиот Сојуз на спортови. Loading…   [huge_it_gallery id=”7″] Меѓународниот семинар го отвори градоначалникот на Куманово, Зоран Дамјановски, кој на гоститеПрочитај повеќе