Ахмат Кадиров

Сподели со своите пријатели

Се ожени Ахмат Кадиров, 17-годишниот син на чеченскиот лидер Рамзан Кадиров. Loading… Неговата сопруга е наводно Тамила Махматова, но за невестата не се знае многу. По повод венчавката, во главниот град на Чеченија, Грозни беше организирана раскошна прослава, а за свадбената поворка непречено да помине низ градот, улиците биле испразнетиПрочитај повеќе