Со помош на овие трикови ќего изберете идеалниот пар фармерки (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Колку пати сте отишле во бутик и безуспешно сте пробале неколку пара фармерки за да на крајот сфатите дека ниту едни не ви се допаѓаат или е одговараат на вашата форма на тело?

За да изберете вистински модел треба да знаете неколку трикови. Кога бирате која величина ќе ја пробате, не водете се од бројот кој стои на етикетата затоа што често тоа не е вистинскиот показател. Доколку можете да ја ставите раката до лакт во пределот на струкот тогаш панталоните се закопчани и идеално му одговараат на вашиот струк.

Новиот модел на фармерки е благо речено ШОКАНТЕН (ВИДЕО)

Тесните ногавици се во мода, но кога бирате кој модел ќе го пробате, проверете дали вашата дланка притисната во тупаница може да мине низ фармерките. Вистинската должина на ногавицата која совршено ќе ви одговра е еднаква на должината на ваите раце кога ќе ги исправите од страна.

Бирајте модели кои одговараат на вашата форма на телото и фигурата. Уште еден трик да утврдите дали панталоните добро ќе ви стојат во струкот е да ги ставите на грб и ногавиците да ги превиткате околу вратот.

Доколку краевите на панталоните лесно се допираат тогаш тој број ви е одличен.

Loading...

How to pick the perfect pair of jeans

How to pick the perfect pair of jeans.👌 bit.ly/2B82PLm

Публикувахте от Bright Side в Сряда, 15 август 2018 г.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *