Новиот модел на фармерки е благо речено ШОКАНТЕН (ВИДЕО)

На интернет во продажба се појави модел на фармерки по кои злаведа вистинска драма. Иако се продаваат како панталони, не сме сигурни дека би требало да бидат во таа категорија. Судејќи по фотографиите, вистински предизвик е да се облечат, но и да се носат овие панталони, кои се направени во поголемиот дел од ленти, но … Continue reading Новиот модел на фармерки е благо речено ШОКАНТЕН (ВИДЕО)