Што се случува кога куршум ќе заврши на хидраулична преса? (видео)

Сподели со своите пријатели

„Youtube“ каналот „PressTube“ изненади со нов видео материјал, но овој пат под притисок на хидраулична преса се наоѓаат куршуми од ралзични видови и калибри.

Тие ги тестеираат куршумите за сачмарка па за пиштол, а резултатот на тестот е ист. Куршумите немаат шанса против силината на пресата.

Видеото за шест дена собра над два милиона прегледи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.