Седум работи што НИКОГАШ не треба да ги правите во КРЕВЕТОТ!

Сподели со своите пријатели

Комуникацијата е клучна за сите аспекти на односите, а трудејќи се да разберете што вашиот партнер сака, ќе изградите исполнет физички и емоционален однос.

Loading...

Постои со векови: Ова е најраспространетиот фетиш во светот

 

 

Не расправајте се

Сите би требало да избегнуваат да водат расправи за некој проблем, кога сте двајцата легнале во креветот. Секој разговор кој треба да го водите, а за кој сте сигурни дека ќе има одредена негативна енергија, направете го преку ден или пред одење во кревет. Кога ќе легнете треба да се смирите и да бидете спремни опуштено да потонете во сонот.

Не глумете дека уживате

Loading...

Немојте да глумите дека уживате во скесот ако не е така. Попрво разговарајте со партнерот за тоа како би сте го лоцирале и решиле проблемот.

 

 

Со какви мажи жените најчесто доживуваат оргазам?

Не внесувајте стрес во креветот

Сте имале тежок ден на работа, разбирливо, но немојте тој стрес да го внесувате во кревет на крајот на денот. Оставете се што се случувало зад вас и опуштете се и подговтвете за нов ден и нови предизвици.

Не критикувајте

Loading...

Уште една лоша одлука е да критикувате во креветот. Сте забележале дека го пуштила стомакот или дека тој не се избричил? Оставете ги критиките за подоцна.

Пет трикови со кои сексот ќе стане феноменален

 

 

Не ги споменувајте бившите

Никој во врската не сака да слуша за бившите, а посебно не сака да знае даи некој од некоја мината веза ви паднал на памет додека лежите крај сегашниот партнер или партнерка.

Не довикувајте туѓо име

Loading...

Едно е што замислувате некој друг за време на сексот, но да ви излета туѓо име? Упс, во голем проблем сте.

 

 

Ви здосадија здодевните се*с пози? Пробајте ја „Discovery channel“!

Не се нервирајте за техничките проблеми

Loading...

Што се повозрасни, тоа почесто ќе ви се случуваат проблеми во креветот. Импотенцијата кај мажите е почеста како стареат, а кај жените се јавува сувост на вагината. Немојте тоа на партнерот да му го „набивате на носот“. Постојат начини како да се излезе на крај и со такви проблеми.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *