Неверојатна дрифтинг борба меѓу „Ламбурџини“ и „Мустанг“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Кога ќе сретнеме некој од овие автомобили веднаш паѓаме во транс, но дали некогаш сте ги виделе заедно во дрифтинг битка?

Доколку не сте, ова е вистинска можност.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.