Ископал тунел од дома до кафеана за да пие ноќе додека сопругата спиела

Сподели со своите пријатели

Петси Кер добил повик на суд откако по негова заслуга под куќата на соседот пукнала канализациона цевка.

Тој на судот раскажал се во врска со неговиот тунел, како и причините поради кои копал претходните 15 години.

Каде би завршиле ако ископате тунел во Земјата?

Loading...

– Мојрата сопруга има проблеми со хрчењето. Откако го гледав гилмот „Бекство од Шошенко“ во 1994 година одлучив да преземам нешто, па запонав да копам дупка под креветот во насока на пабот. Користев секаков вид на алат, од вилушки до машини за дупшење тунели кои успеав да ги однесам кога жената беше во шопинг. Дури во 2009 година успеав да излезам на другата страна и тоа во женскиот тоалет и пресоблекувална.

Петси претходните пет години секоја вечер одел во пабот во 11 часот навечер и се враќал во еден часот по полноќ Неговата жена не претпоставувала што прави нејзиниот маж и каде оди кога таа ќе заспие.

– Да бидам искрен, мило ми е што не сум фатен. Жената секогаш наутро чувствуваше дека мирисам на алкохол, а јас одговарав дека тоа е мојот природен мирис. Беше само прашање на време кога некој ќе ме разоткрие. Сопственикот на апбот секогаш се прашуваше како доаѓа во исто време и како ичезнуам од женскиот тоалет, вели овој Ирец.

Овие тунели се стари 12 илјади години, а ги поврзуваат Шкотска и Турција (фото)

Тунелот бил откриен откако се појавил проблем со канализацијата која е предизвикан со пукање на цевка која тој случајно ја удрил додека ја копал дупката.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.