Овие тунели се стари 12 илјади години, а ги поврзуваат Шкотска и Турција (фото)

Дали е можно древните култури да имале меѓусебен контакт пред повеќе од илјада години? Според илјадниците подземни тунели кои се протегаат од Северна Шкотска кон Медитераност, одговорот е големо ДА. Loading… Додека причината која стои зад овие софистицинарни тунели е сеуште мистарија, многу експерти веруваат дека оваа мрежа која е … Continue reading Овие тунели се стари 12 илјади години, а ги поврзуваат Шкотска и Турција (фото)Прочитај повеќе